Detaylar

Kategori Mühendislik ve Teknik Kitaplar
Yayıncı Dora Basım Yayın Dağıtım
Liste Fiyatı 35.00
Format KiTAP
Barkod 9786059929677
Yayın Tarihi 2017-01-10
Yayın Dili Türkçe
Baskı Sayısı 2.Baskı
Sayfa Sayısı 235
Kapak Karton
Kağıt 2.Hamur
Boyut 165 X 245

Gıda Mikrobiyolojisi

Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları
- Bakteriler
- Endospor oluşturan, gram-pozitif çomaklar
- Spor oluşturmayan gram-pozitif düzgün çomaklar
- Spor oluşturmayan gram-pozitif düzensiz çomaklar
- Gıda mikrobiyolojisinde önemli mantarlar
- Mantarların morfolojisi, mantarların hücre yapısı, mantarların doğadakı dağılımı ve önemi, mantarların beslenme ve çoğalmaları
- Mikroorganizmaların Gıdalarda Neden Oldukları Kimyasal Değişimler
- Gıda Maddelerine Göre Bozulmaya Neden Olan Mikroorganizmaların Dağılımı ve Neden Oldukları Değişimler
- Gıda Tüketiminden Kaynaklanan Rahatsızlıklar
- Gıdaların Dayanıklı Hale Getirilmesi

Emeği Geçenler

Yazar   : Fikri Başoğlu
Yazar   : İsmet Şahin
Yazar   : Fikri Başoğlu;İsmet Şahin

Satış

35.00
Liste Fiyatı : 35.00
Kazancınız : 0.00
 Favorilere Ekle
Ürün Satışta. %0 indirim