Format KiTAP
Barkod 9789757337528
Yayın Tarihi 2000-01-01
Yayın Dili Türkçe
Orjinal Adı Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Baskı Sayısı 1.Baskı
Sayfa Sayısı 459
Kapak Karton
Kağıt 2.Hamur
Boyut 165 X 235

Emeği Geçenler :
Yazar   : Cemal Anadol

Türkiye'de İlk Defa Anadolu Tatlıları ve Saray Tatlıları

TÜRK TATLILAR
HOŞAF VE ŞERBETLER
MAYALI HAMURLARLA YAPILAN TATLILAR
İRMİK VE ŞEKERLE YAPILAN TATLILAR
TAHIL KURUBAKLAGİL, ŞEKER KARIŞIMI TATLILAR
MEYVE VE SEBZELERLE YAPILAN TATLILAR
PUDDİNGLER
MERENGLER
KEKLER
PANDİSPANYALAR
PASTALAR
TURTALAR
TARTLAR
MARMELATLAR
HELVALAR
KAKAOKAR
BEZELER
ÇÖREKLER
DONDURMALAR
REÇELLER
MARMELATLAR
PELTELER
JÖLELER
SARAY TATLILARI

devamını oku..
Bu üründen 1 adet satılmıştır.
% 60
indirim
200.00
Liste Fiyatı : 500.00
Kazancınız : 300.00
Favorilere Ekle
Ürün Satışta. %60 indirim